FUTURA PRO by ULTRATONE

FUTURA PRO by ULTRATONE

Edinstvena rešitev za oblikovanje telesa in obraza

Futura Pro je aparat, v katerem je združena edinstvena tehnologija, rezultat več kot 40 let znanstvenih raziskav in razvoja britanskega podjetja Ultratone.

Ultratone Futura Pro združuje številne programske stopnje, ki spodbujajo limfni sistem, delujejo na krvožilni sistem, tkiva in mišice ter zagotavljajo dosego vseh izboljšav telesa in obraza. 

Kako deluje?

Programske stopnje Ultratone Futura Pro preprosto posnemajo nevrološke impulze, ki nadzirajo funkcije obraza in telesa (te sicer naravno prenašajo možgani), kar vodi do različnih rezultatov:

  • vitkejša postava,
  • čvrstejše mišice,
  • manj celulita,
  • nekirurški dvig obraza in še veliko več.

Zakaj je Ultratone Futura Pro edinstven in ga morate preizkusiti?

1.

V nasprotju z običajnimi elektronskimi pripomočki za oblikovanje telesa in obraza, ki ponujajo le monotono ponavljanje enega in istega signala, vsak izmed Ultratonovih programov ponuja drugačen niz biostimulacijskih impulzov, ki so prilagojeni vašim potrebam ter tako zagotavlja kar najučinkovitejši tretma, ki ga vaše telo in obraz potrebujeta za preoblikovanje.

2.

Ultratone Futura Pro omogoča mnogoštevilne rešitve za individualno obravnavanje vsakega posameznika.

Programi so ločeni za ženske in moške, oblikujejo pa se tudi glede na starost, telesno težo, tip telesne zgradbe ter seveda problematična področja in cilje.

Biostimulacijski tretma

UČVRŠČUJE, PREOBLIKUJE IN STIMULIRA MIŠICE

Med biostimulacijskimi programi izberemo tistega, ki je prilagojen vašemu tipu kože in želenim rezultatom: zmanjšanje maščobnega tkiva, čvrstejše telo, razstrupitev, šport in trening, terapevtski pristop, celostna obravnava telesa. Biostimulacija je edini način, s pomočjo katerega lahko krepite specifične mišice.

Zdravljenje z ultrazvokom in kavitacijo

KOMBINIRAN TRETMA Z NARAVNIM UČINKOM LIPOSUKCIJE

Predele s prekomerno maščobo ali celulitom lahko učinkovito preoblikujete. Kombinacija ultrazvoka in kavitacije  predstavlja najučinkovitejši naravni postopek liposukcije. Zaloge maščobe najprej oslabijo, nato pa skozi limfni sistem povsem izginejo (zahvaljujoč ultrazvoku).

Za najboljši rezultat se priporoča 12 terapij (3-krat tednsko).

Kakšne so vaše želje in cilji?

Nekirurški lifting?

Redukcija gub?

Takojšnje zmanjšanje obsega?

Izgubljanje telesne teže?

Zmanjšanje celulita?

Limfna drenaža – razstrupljanje & cirkulacija?

Oblikovanje prsi?

Zmanjšanje trdovratnih maščobnih blazinic le na določenih predelih?

Oblikovanje celega telesa?

Pokličite in rezervirajte termin za brezplačen posvet.