Kdo smo?

OPIS STUDIA

STUDIO SUZANA

Pri nas v Studiu Suzana se združujeta lepota in notranje ravnovesje, vse na enem mestu.
V Studiu najdete širok spekter tretmajev za preoblikovanje telesa, hujšanje, napredne nege obraza, pedikure, manikure, depilacije in energijske masaže.
Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakinj iz različnih področij, ki vam bodo svetovale primerne tretmaje prilagojene vašim željam in potrebam.
Naše delo temelji na individualnem pristopu vsake stranke, za njihovo največje zadovoljstvo.
Zagotavljamo vam strokovnost, sproščeno vzdušje in pozitivno energijo, ki je glavno vodilo našega studia.

Veselimo se naših skupnih napredkov,
Vaš Studio Suzana

Opis ekipe

SUZANA

Sem ustanoviteljica in vodja Studia Suzana, kjer z bogatimi izkušnjami na različnih področjih, združujem svetovanje in pomoč ljudem. Moje vodilo je iskrenost, mir in zadovoljstvo, ki mojim strankam zagotavlja, da skupaj najdemo odgovore na njihova vprašanja in boljše počutje v njihovem telesu.
Kot bioenergetik izvajam energijske in protibolečinske masaže, vključno z refleksno masažo stopal s čimer razberem veliko o človeku samem in mu pomagam na poti do boljšega počutja. Zelo rada izvajam tudi meditacije, ki so del mojega vsakdana tako individualno kot tudi skupinsko. Verjamem, da je vsak kreator svojega življenje in skupaj lahko ustvarimo veliko pozitivnega za izboljšanje vsakdana.

BARBARA

Moje ime je Barbara. V Studiu Suzana delam že 7. leto, kot trenerka LPG-ja za preoblikovanje telesa. V prvih letih sem se posvetila predvsem negi in oblikovanju telesa, kasneje pa sem pridobila tudi nacionalno poklicno kvalifikacijo pediker-ke. V salonu nudim svetovanja za hujšanje, preoblikovanje telesa, odpravo celulita in odvečnih maščob ter izbiro najprimernejšega tretmaja za vas, z našimi profesionalnimi napravami. Pri mojem delu me odlikujeta komunikativnost in veselje do dela, saj stremim k temu, da so stranke vedno znova zadovoljne in se z veseljem vračajo nazaj.

NEJKA

Sem diplomirana kozmetičarka z večletnimi mednarodnimi izkušnjami iz tujine. Z delom na križarki po Avstraliji, luksuznih spajih in estetskih klinikah po Veliki Britaniji, sem pridobila ogromno širine pri delu v kozmetični industriji. Več let sem delala in se izobraževala na področju naprednih obraznih neg, svetovanja in reševanja raznih kožnih problematik. Moje znanje temelji na izkušnjah in strokovnosti, s profesionalnim in individualnim pristopom, ter upoštevanjem strankinih želja. Pri svojem delu stremim, k izboljšanju vašega stanja koze in vašemu boljšemu počutju, saj verjamem, da z vašo voljo in mojim znanjem, skupaj pridemo do izjemnih rezultatov.

ZALA

Sem Zala, kozmetični tehnik v Studiu Suzana. Izvajam depilacije, pedikure, manikure, masaže celega telesa in nege obraza. Moja strast je izvajanje naravnega japonskega liftinga in nega obraza z Guasho, kjer stranki z ročnimi tehnikami zagotovim izjemni naravni lifting obraza brez uporabe dermalnih polnil. Pri delu s strankami vedno poskrbim za njihovo sproščenost in dobro počutje, saj me pri delu vodita prijaznost in izredno veselje do dela z ljudmi.