Naše storitve

Storitve

HYPOXI OBLIKOVANJE TELESA

Trdovratno maščobo boste pokurili kar do trikrat učinkoviteje kot z običajno vadbo in občutno zmanjšali celulit. Brez strogih diet in stradanja:

  • Poskrbite za čvrsto kožo brez celulita,
  • odpravite maščobo na najbolj trdovratnih predelih ter
  • zmanjšajte telesno težo.
VečVeč

FOTONSKA KOMORA

Infrardeči žarki imajo neverjetno moč in izboljšajo mnoge funkcije telesa – pomagajo pri slabem počutju, pospešujejo hujšanje, pomirjajo vnetja, izboljšujejo prekrvavitev in spodbujajo odvajanje toksinov iz telesa. Ugoden učinek imajo tudi na mišice, sklepe in kosti.

VEČVEČ

LPG endermologie

Ponuja stoodstotno naravno alternativo – izjemen tretma, ki istočasno stimulira maščobne celice, pomlajevalne celice ter njihovo okolje, s čimer vzpodbuja maksimalno učinkovitost in odganja vse neestetske pojave:

  • gube in povešeno kožo,
  • trdovratno maščobo na določenih predelih,
  • pojav celulita in še več.
VEČVEČ

FUTURA PRO by ULTRATONE

Ultratone Futura Pro združuje številne programske stopnje, ki spodbujajo limfni sistem, delujejo na krvožilni sistem, tkiva in mišice ter zagotavljajo dosego vseh izboljšav telesa in obraza.

VEČVEČ

NEGA OBRAZA

Najboljša nega za vašo kožo.

Medicinska kozmetika Image Skincare je vodilna na področju prestižne profesionalne kozmetike, ki združuje inovativne postopke ter učinkovite proizvode (brez parabenov, GSO, testiranj na živalih).

Tretmaji s kozmetiko Image Skincare zadovoljijo tudi najzahtevnejše stranke.

VEČVEČ

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Podaljševanje trepalnic je postopek podaljšanja in zgoščenja vaših naravnih trepalnic.

Umetne trepalnice, ki se nanašajo na vaše naravne, so sintetična vlakna, ki izgledajo kot na naravne trepalnice in jih ne otežijo oziroma obremenijo. Pri klasičnem podaljševanje trepalnic z nanosom ene sintetične trepalnice na eno naravno trepalnico, naravno trepalnico podaljšamo, kar zagotovi bolj bogat in poln videz, kot bi imeli nanešeno maskaro.

VečVeč

Elite ( IPL+RF laser)

Vedno bolj razširjena in uporabljena laserska tehnologija IPL+RF, v svetu poznana kot eLite.

Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL+RF laserjem je povsem neboleč, v celoti varen postopek, ki prinaša trajne rezultate. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake. Pri tem je ključnega pomena to, da so uničene tudi tiste celice, iz katerih rastejo dlake.

VečVeč

Hujšanje

Telo učvrstite ali izgubite kakšen kilogram in oblikujte postavo – cilj lahko dosežete.

Fotonska komora

Infrardeči žarki imajo neverjetno moč in izboljšajo številne funkcije telesa.

Nega obraza

Najboljša nega za vašo kožo z vrhunsko kozmetiko.