Elite ( IPL+RF laser)

Elite ( IPL+RF laser)

Vedno bolj razširjena in uporabljena laserska tehnologija IPL+RF, v svetu poznana kot eLite.

Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL+RF laserjem je povsem neboleč, v celoti varen postopek, ki prinaša trajne rezultate. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake. Pri tem je ključnega pomena to, da so uničene tudi tiste celice, iz katerih rastejo dlake.

Glavne prednosti IPL+RF

Glavni prednosti IPL+RF odstranjevanja dlačic sta, da ne poškoduje povrhnjice ter izredno zadovoljstvo pacientov. Celice melanina ter lasni mešički absorbirajo specifično valovno dolžino, kar privede do gretja lasnega mešička ter ga selektivno uniči. Pri tem pa se tkivo v neposredni bližini ne poškoduje. Tretma epilacije pozitivno vpliva na samo kožno tkivo, saj vzpodbuja kolagen, ki je glavno tkivno vezivo v koži. Koža je po tretmajih mehkejša, bolj gladka in ima lepši ten.

eLite naprava ni namenjena odstranjevanju dlak temveč tudi pomlajevanju kože, odstranjevanju kožnih pigmentacij, kapilar, aken in glivic.

Obseg delovanja IPL+RF eLite laser naprave:

  • Zgladi manjše gube, zoži dlačne pore, izboljša izgled kože ter odstrani podočnjake. (510~1200nm)
  • Odstrani naravne in sončne pege ter melazmo. (560~1200nm)
  • Trajno odstrani dlačice na obrazu, bradi, dlačice na rokah in nogah, na bikini predelu, pazduhi in drugje (640~1200nm)
  • Zdravi akne ter razširjene podkožne žile (krčne žile, žilne nepravilnosti). (420~1200nm)