Nege obraza z vrhunsko medicinsko kozmetiko Image Skincare.

Nege obraza z vrhunsko medicinsko kozmetiko Image Skincare.

Najboljša nega za vašo kožo.

Naše nege obraza temeljijo na individualnem pristopu z upoštevanjem strankinih želja in naših strokovnih izkušenj, s čimer dosežemo najboljši rezultat. Specializirani smo za reševanje različnih kožnih problematik (akne, pigmentacije, gubice, široke pore, rdečica) in pomlajevanje kože tako z naravnimi tehnikami kot z aparaturami. Pri negah uporabljamo vodilne kozmetične proizvode, ki zagotavljajo takojšnji učinek.

Image Skincare je vodilna znamka za profesionalno nego kože, zasnovana s strani dermatologov, s klinično dokazano učinkovitostjo rastlinskih izvlečkov in aktivnih učinkovin, na katero prisega že več kot 20.000 strokovnjakov v več kot 60 državah sveta. Proizvodi vsebujejo prebojno tehnologijo katera dokazano vodi do odličnih in dolgoročnih rezultatov. S pestro izbiro produktov za vaš tip kože, vam s pomočjo njihove kvalitete in svetovanja IMAGE strokovnjaka zagotovimo ustrezno rešitev na poti do zdravja in sijaja vaše kože.

Nega  obraza  z gua sha (kristalno ploščico)

Gre za masažo s posebnimi tehnikami glajenja, ki je stara več kot tisoč let. Z njo lahko dosežemo naraven lifting obraza, povečamo prekrvavljenost ter ustvarimo svež dotok hranil ter kisika do celic. S tehniko se prav tako poveča tudi tvorba kolagena in elastina. Z njo odpravljamo manjše brazgotinice, gubice ter pigmentne madeže. Segreje globlje plasti kože, da se kozmetični izdelki kasneje lažje vpijejo v kožo.

Japonski  cosmo  lifting

Japonski cosmo lifting je metoda, ki vpliva na telo in obraz iz notranjosti telesa. Tehnika je sestavljena iz metod vzhodnjaške medicine. Z japonskim cosmo liftingom je mogoče delovati na celotno telo, stimulirati vse organe, vključno s kožo ki je naš največji organ. Z masažo dosežemo notranje ravnovesje, sprostitev in dobro počutje v celem telesu, kar pa se vedno izrazilo na obrazu, z manj izraznimi gubami, sijočo kožo in svežim izgledom.

HYDRADERMIE – ZVEZDA VSEH TRETMAJEV

Hydradermie je ekskluzivna nega hiše Guinot. Tretma je primeren za vsa stanja kože in poskrbi za čisto in sijočo polt.

POSTOPEK TRETMAJA:

Dvojna ionizacija: blaga terapija in nežna masaža, ki omogoča globinsko vnašanje aktivnih učinkovin proti staranju, rdečici, pigmentnim madežem … ki hkrati tudi globinsko čisti in nahrani kožo.

Oksigenacija: uporablja se visoka frekvenca za dovajanje kisika in energije celicam, ki ima tudi antibakterijski učinek.

Lifting masaža: posebna maska in sproščujoča masaža poskrbita za ravnovesje in zdravo ter sijočo polt.

HYDRADERMIE LIFT – TAKOJŠEN UČINEK LIFTINGA

Hydradermie lift predstavlja pravo revolucijo na področju pomlajevanja – v nasprotju z negami za lifting, ki delujejo le na strukturo kože in obnavljanje povrhnjice, Hydradermie lift krepi obrazne mišice in poskrbi za izjemen učinek liftinga, izboljša napetost kože in celično aktivnost.

POSTOPEK TRETMAJA:

Razstrupljevalna drenaža: s posebno masažo z roler kroglicami se izboljša cirkulacija in odpravlja strupe.

Stimulacija mišic: mišice se krepijo, dobijo na volumnu, tako se zgladijo drobne gube, koža pa se učvrsti.

Masaža: z vnosom kisika in masažo ter z ustrezno masko se koža nahrani in poskrbi za sijočo polt.

HYDRADERMIE DELUXE – PRIVOŠČITE KOŽI NAJVEČ

Hydradermie deluxe združuje nego Hydradermie in Hydradermie lift – globinsko čiščenje, limfna drenaža, stimulacija mišic, vnos kisika, masaža.

HYDRADERMIE AROMATIC – PREIZKUSITE ČAROBNO MOČ RASTLIN

Edinstvena nega je kombinacija dobrodejnih učinkov esencialnih olj, ki jih kozmetična hiša Guinot pridobiva iz narave, in masaže.

Nega aromatic se priporoča kot enkratna nega za osvežitev ali kot intenzivni tretma treh neg.

Prepustite se masaži lepotnega terapevta, ki nego zaključi s posebno masko.

Postopek sprosti linije in napetost, gladi manjše gubice in poskrbi za sijočo polt.