Kdo smo?

OPIS STUDIA

STUDIO SUZANA

Pri nas v Studiu Suzana se združujeta lepota in notranje ravnovesje, vse na enem mestu.
V Studiu najdete širok spekter tretmajev za preoblikovanje telesa, hujšanje, napredne nege obraza, pedikure, manikure, depilacije in energijske masaže.
Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakinj iz različnih področij, ki vam bodo svetovale primerne tretmaje prilagojene vašim željam in potrebam.
Naše delo temelji na individualnem pristopu vsake stranke, za njihovo največje zadovoljstvo.
Zagotavljamo vam strokovnost, sproščeno vzdušje in pozitivno energijo, ki je glavno vodilo našega studia.

Veselimo se naših skupnih napredkov,
Vaš Studio Suzana

Opis ekipe

BARBARA

Moje ime je Barbara. V Studiu Suzana delam že 7. leto, kot trenerka LPG-ja za preoblikovanje telesa. V prvih letih sem se posvetila predvsem negi in oblikovanju telesa, kasneje pa sem pridobila tudi nacionalno poklicno kvalifikacijo pediker-ke. V salonu nudim svetovanja za hujšanje, preoblikovanje telesa, odpravo celulita in odvečnih maščob ter izbiro najprimernejšega tretmaja za vas, z našimi profesionalnimi napravami. Pri mojem delu me odlikujeta komunikativnost in veselje do dela, saj stremim k temu, da so stranke vedno znova zadovoljne in se z veseljem vračajo nazaj.

SUZANA

Sem Suzana, imam bogate izkušnje na različnih področjih, nudim svetovanje in pomoč ljudem. Moje vodilo je iskrenost, mir in zadovoljstvo, ki mojim strankam zagotavlja, da skupaj najdemo odgovore na njihova vprašanja in boljše počutje v njihovem telesu. Kot bioenergetik izvajam energijske in protibolečinske masaže, vključno z refleksno masažo stopal s čimer razberem veliko o človeku samem in mu pomagam na poti do boljšega počutja. Zelo rada izvajam tudi meditacije, ki so del mojega vsakdana tako individualno kot tudi skupinsko. Verjamem, da je vsak kreator svojega življenje in skupaj lahko ustvarimo veliko pozitivnega za izboljšanje vsakdana.