Kdo smo?

OPIS STUDIA

STUDIO SUZANA

Pri nas v Studiu Suzana se združujeta lepota in notranje ravnovesje, vse na enem mestu.
V Studiu najdete širok spekter tretmajev za preoblikovanje telesa, hujšanje, napredne nege obraza, pedikure, manikure, depilacije in energijske masaže.
Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakinj iz različnih področij, ki vam bodo svetovale primerne tretmaje prilagojene vašim željam in potrebam.
Naše delo temelji na individualnem pristopu vsake stranke, za njihovo največje zadovoljstvo.
Zagotavljamo vam strokovnost, sproščeno vzdušje in pozitivno energijo, ki je glavno vodilo našega studia.

Veselimo se naših skupnih napredkov,
Vaš Studio Suzana

Opis ekipe

SUZANA

Sem ustanoviteljica in vodja Studia Suzana, kjer z bogatimi izkušnjami na različnih področjih, združujem svetovanje in pomoč ljudem. Moje vodilo je iskrenost, mir in zadovoljstvo, ki mojim strankam zagotavlja, da skupaj najdemo odgovore na njihova vprašanja in boljše počutje v njihovem telesu.
Kot bioenergetik izvajam energijske in protibolečinske masaže, vključno z refleksno masažo stopal s čimer razberem veliko o človeku samem in mu pomagam na poti do boljšega počutja. Zelo rada izvajam tudi meditacije, ki so del mojega vsakdana tako individualno kot tudi skupinsko. Verjamem, da je vsak kreator svojega življenje in skupaj lahko ustvarimo veliko pozitivnega za izboljšanje vsakdana.

BARBARA

Moje ime je Barbara. V Studiu Suzana delam že 7. leto, kot trenerka LPG-ja za preoblikovanje telesa. V prvih letih sem se posvetila predvsem negi in oblikovanju telesa, kasneje pa sem pridobila tudi nacionalno poklicno kvalifikacijo pediker-ke. V salonu nudim svetovanja za hujšanje, preoblikovanje telesa, odpravo celulita in odvečnih maščob ter izbiro najprimernejšega tretmaja za vas, z našimi profesionalnimi napravami. Pri mojem delu me odlikujeta komunikativnost in veselje do dela, saj stremim k temu, da so stranke vedno znova zadovoljne in se z veseljem vračajo nazaj.

ZALA

Sem Zala, kozmetični tehnik v Studiu Suzana. Izvajam depilacije, pedikure, manikure, masaže celega telesa in nege obraza. Moja strast je izvajanje naravnega japonskega liftinga in nega obraza z Guasho, kjer stranki z ročnimi tehnikami zagotovim izjemni naravni lifting obraza brez uporabe dermalnih polnil. Pri delu s strankami vedno poskrbim za njihovo sproščenost in dobro počutje, saj me pri delu vodita prijaznost in izredno veselje do dela z ljudmi.

Peter Čušin
Maser

Sem Peter, masažni terapevt. Z masažnimi in drugimi tehnikami se ukvarjam 8 let, to delo mi je v veselje in izziv. Osrečuje me delo z ljudmi. Rad pripomorem k njihovemu dobremu počutju, ohranitvi zdravja in lepote. V studiu Suzana v Ljubljani, opravljam delo maserja kot zunanji sodelavec. Moje znanje obsega različne masažne tehnike kot so klasična, športna in protibolečinska, namenjene za dobro počutje in kot preventiva v skrbi za zdravje. Kdor masažo koristi v preventivne namene, ima manj poškodb in težav s svojim telesom in telesno sposobnostjo. Če do poškodbe in telesne okvare vseeno pride, pa se le-te hitreje celijo. Zanima me kako deluje človeško telo, predvsem pa, kaj lahko sami storimo, da tudi v poznejšem življenjskem obdobju ostanemo vitalni in aktivni. S svojim znanjem in pridobljenimi izkušnjami lahko pripomorem k skrbi za zdrav življenjski slog posameznika. Potrebno je zavedanje, da smo mi sami tisti, ki skrbimo za splošno dobro počutje in na ta način pripomoremo k ohranitvi zdravja.

Star pregovor pravi: “Kdor vsak dan ne posveti nekaj časa svojemu zdravju, mora vsak dan žrtvovati veliko časa za bolezen”.

Po dogovoru z stranko lahko poleg masaž v salonu izvajam tudi masaže na vašem domu ali podjetju - v kolikor imate primeren prostor. Pristen in pošten odnos s stranko je osnova, na kateri gradim, saj je z iskreno komunikacijo vedno lažje priti do željenega rezultata.

Storite nekaj zase, vzemite si čas in pozabite na skrbi ter se prepustite rokam izkušenemu maserju Petru.

Kontaktni podatki:

Peter Čušin sp

Studio Suzana, Cesta na ključ 60, 1000 Ljubljana

Tel: 041 757 620

Email: infopeter.cusin@gmail.com