Kaj je HYPOXI?

Kaj je HYPOXI?

HYPOXI je preprosto najboljši način, da telo spravite v želeno formo.

  • Poskrbite za čvrsto kožo brez celulita,
  • odpravite maščobo na najbolj trdovratnih predelih ter
  • zmanjšajte telesno težo.

Najboljše pri HYPOXI metodi:

  • ne zahteva stroge diete ali stradanja,
  • program je individualno prilagojen,
  • trening traja (le) 30 minut,
  • po zaključku pa zaradi uravnotežene in zdrave prehrane v času terapije ne bo težav z ohranjanjem rezultata.

Metoda HYPOXI nizko intenzivno vadbo združuje z napredno vakuumsko in kompresijsko tehnologijo ter z zdravo prehrano, zaradi česar vaše telo ne bo delalo bolj intenzivno, ampak pametneje.

HYPOXI namreč krepi naravni sistem za topljenje maščob v telesu.

Trdovratno maščobo boste pokurili kar do trikrat učinkoviteje kot z običajno vadbo in občutno zmanjšali celulit.

Trije stebri HYPOXI-ja:

  1. Pritisk

Problematični deli telesa so izpostavljeni nežnemu pritisku – izmenjujoč pritisk s pomočjo vakuuma in kompresije stimulira prizadeto tkivo, s čimer se pospeši tudi prekrvavitev. S HYPOXI treningom se spreminjajoči pritisk izvaja tam, kjer so maščobne zaloge najbolj problematične.

  1. Trening

Zmeren, nenaporen trening z ergometrom pospeši metabolizem maščob. To je nepogrešljiv predpogoj, da se odvečna maščoba aktivira in s krvnim obtokom prenese v mišice, kjer jo pozneje raztopimo.

  1. Prehrana

Še ena dobra novice: pri HYPOXI-ju se vam ni treba lotevati nikakršnih strogih diet s stradanjem ali unilateralnih diet. Dobili boste prehranjevalni načrt, ki se ga boste brez težav držali in vam bo v optimalno pomoč pri doseganju ciljev.

Prvi rezultati po kratkem času

Prvi rezultati so vidni že po nekaj treningih.

Pričakovano zmanjšanje teže ob disciplinirani prehrani (brez posta in stradanja) je 2 do 4 kilograme mesečno.

V povprečju se za vsako zmanjšanje kilograma na trupu zmanjša tudi obseg za 1 cm, na nogah pa 0,5 cm.

Dolžina tretmaja po metodi HYPOXI je sicer odvisna od osebnih želja in vaše fizične konstitucije. Okvirno boste za doseg cilja potrebovali od enega do tri mesece.

Priporoča se 3 obiske na teden: 1 terapija je 12 obiskov.

V času izvajanja programa se nenehno nadzoruje napredek in uspeh treninga.

Kako poteka hujšanje in oblikovanje telesa po metodi HYPOXI

Osnovna pripomočka za vadbo HYPOXI sta posebna komora in obleka.

HYPOXI trainer – trening v posebni komori za čvrste noge in zadnjico ter manj celulita

Pri vadbi mišice za gorivo porablja maščobo, a le na tistih predelih, kjer je najlažje dostopna. Na nekaterih pa se maščobne blazinice trdovratno držijo. Na katerem delu telesa se maščoba lažje in težje razgradi je odvisno tudi od prekrvavljenosti.

Tukaj lahko pomaga in celo skrajša pot do končnega rezultata HYPOXI.

Osnova te inovativne metode je do pasu segajoča komora v kateri se nahaja ergometersko kolo (kot sobno kolo). Medtem ko vi vadite na kolesu, se v komori ustvarja podtlak, ki pospešuje prekrvavitev problematičnih mest. Aktivirana maščoba se nato odvaja v aktivne mišice, kjer se porabi kot gorivo za gibanje.

HYPOXI vacunaut – za odpravljanje maščobe okoli pasu

Trening se izvaja na tekalni stezi ali na eliptičnem trenažerju v posebni obleki s 122 celicami, v kateri se prav tako ustvarja podtlak, ki poveča prekrvavitev maščobnih predelov neposredno na predelu trebuha in bokov.

Vacunaut je tako odličen za odpravljanje maščobe okoli pasu.

Najboljši rezultati v kombinaciji s HYPOXI dermology

Limfna drenaža se izvaja v masažni obleki leže. Obleka ima v predelu stegen, zadnjice, bokov in trebuha nameščenih 400 celic, ki poskrbijo za nežno masažo. Optimalno delovanje se pokaže že po 20 minutah.

Kaj pa prehrana?

Posta ali stradanja ni, potrebno pa je nekaj discipline: obrok pred obiskom je sestavljen iz ogljikovih hidratov, po terapiji pa iz beljakovin. Na dan, ko ni terapije, se uživa zdrava in raznovrstna hrana. Poskrbeti je treba tudi za pravilno hidracijo – pijete vodo ali druge nesladkane in negazirane pijače.

Je metoda HYPOXI zdrava?

Metoda HYPOXI je zasnovana na znanstveno dokazanih medicinskih metodah in metodah treninga, ki so jih pri HYPOXI-ju nenehno razvijali.

Trening HYPOXI sistematično odstranjuje odvečno telesno maščobo, ki telo obremenjuje, zmerno gibanje pa stimulira metabolizem, zato je vezivno tkivo okrepljeno in bolj napeto.

Zato velja preprosto pravilo:

Vsakdo, ki se lahko loti lažjega treninga s kolesom, lahko izkoristi metodo HYPOXI. Na splošno je tudi v primeru krčnih žil trening HYPOXI popolnoma neškodljiv.

V primeru skrbi pa se seveda vedno priporoča posvet z osebnim zdravnikom.

Preberite si HYPOXI – kako se je začelo.